25 Aug 2013

Oeufs en cocotte



Tunnustan, olen jälleen kerran kokkaillut Rachelin reseptejä... Tilliä minulla ei ollut, joten korianteri sai kelvata. Olen aiemmin tehnyt näitä kermalla, ja ranskankerma on mielestäni ainakin pelkästään hieman liian hapan. Ensi kerralla kokeilen korvata puolet ranskankermasta kermalla. Reseptin löydät täältä. En edes aio miettiä suomennosta ihanalle termille "en cocotte" :) Nämä ovat todella helppotekoisia, ainoa missä menee aikaa, on 15-20 minuutin paistoaika uunissa. Ohjeen mukaan paistoaika on 180 asteessa 15 minuuttia tai jos haluaa keltuaisen kiinteänä, niin 20 minuuttia. Paistoin 175 asteessa 20 minuuttia, ensi kerralla kokeilen 18 minuuttia.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...